Klaas-Jan Huntelaar interview

Klaas Jan Huntelaar: ‘PSV is de terechte kampioen’

Ajax verloor zondag met 3-0 van PSV en daarmee kroonden de Eindhovenaren zich tot landskampioen tot teleurstelling van Klaas Jan Huntelaar. “Het was een slechte wedstrijd”, stelt hij na afloop tegenover FOX Sports. “In het begin speelden beide teams veel lange ballen, maar daarna voetbalden wij ons er een paar keer doorheen. Uiteindelijk kan je praten over van alles, maar ik denk dat wij het gewoon zelf weggeven.”

Ajax had vooraf een strijdplan en de hoop om de competitie toch nog wat spannender te maken. “We wilden ze onder druk zetten en proberen de wedstrijd te winnen, waardoor we op vier punten zouden komen. Na hun goal werd het voor hun makkelijker, maar tot aan de 1-0 konden wij veel doorkomen over de rechterkant. Maar uiteindelijk koop je daar niks voor. Overall is PSV denk ik de terechte kampioen, ze hebben uit en thuis de meeste punten gehaald. Respect voor PSV. Wij moeten deze emotie omzetten naar volgend jaar om dan sterker terug te komen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.