Klaas-Jan Huntelaar interview

Klaas Jan Huntelaar: ‘We willen meer’

Ajax heeft zich geplaatst voor de derde voorronde Champions League door een 1-3 zege op Sturm Graz. Daarin speelt het tegen Standard Luik. De Amsterdammers stelden bovendien Europees voetbal veilig, want bij uitschakeling gaat het naar de Europa League. Klaas Jan Huntelaar reageerde tevreden. “Dat is een klein succesje, maar we willen meer. Dus we moeten ons focussen op de volgende wedstrijden tegen Standard en dan zullen we nog beter moeten voetballen.”

De spits analyseerde de wedstrijd na afloop en zag twee verschillende helften. “Zij speelden iets meer op de aanval, dat moesten ze natuurlijk ook. Daardoor lagen er in de omschakeling best wel mogelijkheden voor ons, maar we waren in het begin net iets te onrustig. Daardoor ging het spel op en neer. Daarna pakken we wat meer rust, scoren we en spelen we het goed uit in de tweede helft. Al met al wel een goede wedstrijd van ons.”

Over zijn eigen spel is Huntelaar, die twee keer scoorde, tevreden. “Ik denk dat ik lekker speelde. Maar dat deden we als team, want het resultaat is het belangrijkste. Maar het is prettig als je zelf lekker aan het ballen bent. Elk doelpunt is bevrijdend en als spits wil je altijd scoren. In de vorige wedstrijd lukte dat jammer genoeg niet en nu gelukkig wel.”

 

Bron:
Ziggo Sport

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.