Klaassen: ‘Als het niet mooi kan, dan maar lelijk’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 02 februari 2016 15:47 – Bron: De Telegraaf

Klaassen Als Het Niet Mooi Kan Dan Maar Lelijk

Davy Klaassen heeft er alles voor over om aanstaande zondag de winst te pakken tegen Feyenoord. “Het is belangrijk dat de schwung weer in ons spel speelt, maar ik hoop vooral dat we zondag opnieuw een belangrijke stap kunnen zetten. Het liefst met sprankelend spel zoals de Ajax-stijl voorschrijft. Maar als het niet mooi kan, dan maar lelijk”, zegt hij in De Telegraaf. “De punten zijn het belangrijkste. We weten dat Feyenoord in moeilijkheden verkeert en natuurlijk willen we ten koste van alles de Klassieker winnen.”

De middenvelder kijkt ieder jaar weer uit naar de duels tegen Ajax’ aartsrivaal. “Wedstrijden tegen Feyenoord zijn altijd speciaal. Je merkt het aan de hele ambiance en sfeer op de club: iedereen leeft naar een Klassieker toe. Het zijn de wedstrijden van het jaar”, aldus de aanvoerder van Ajax die zich na zijn knieblessure weer fit begint te voelen. “Als alles naar wens verloopt, ben ik zondag van de partij. Het gaat de goede kant op met mijn knieblessure. Eigenlijk voel ik op het moment vrijwel niets meer.””  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.