Klaassen: ‘Dit mag niet gebeuren op dit niveau’

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 14 augustus 2016 11:11 – Bron: FOX Sports

1442758869

Ajax speelde zaterdagavond met 2-2 gelijk tegen Roda JC en dat is vroeg in het seizoen al een kleine tik voor de Amsterdamse formatie. Aanvoerder Davy Klaassen zegt in gesprek met FOX Sports dat het optreden ondermaats was, maar dat de focus nu volledig op Rostov gaat.

“In de eerste helft is geen vuiltje aan de lucht en moeten we gewoon meer doelpunten maken. Na de rust beginnen we nog wel redelijk, maar daarna voetballen we niet meer en lopen we achteruit. We verdedigen gewoon niet goed,” aldus een licht geïrriteerde Klaassen. “We zitten nog in ontwikkeling, maar dit mag gewoon niet gebeuren op dit niveau.”

Davinson Sánchez en Bertrand Traoré maakten allebei hun debuut voor Ajax en deden dit volgens de captain naar behoren. “Je ziet dat Traoré met momenten hele mooie dingen laat zien. Hij heeft ook pas een keer meegetraind. Sánchez doet het ook goed en is sterk,” zo besluit een teleurgestelde Klaassen.  

…………………………traorè (Zivkovic)

………………………..Dolberg (Cassierra)

Younes (Schöne)………………………………el Ghazi (Cerny)

……….Sinkgraven (Gudelj)………………klaassen (Beek)

………………………..bazoer (Riedewald)
.

dijks (Viergever) …….. veltman (Westermann) …….. Tete(Sánchez)

………………………….Cillessen (Onana)
 
[Bewerkt door benikweer op 15-08-2016 om 16:28]

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.