Klaassen: ‘Geven goals te makkelijk weg’

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 17 september 2015 21:40 – Bron: FOX Sports

1417008077

Ajax speelde donderdagavond haar eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League in eigen huis met 2-2 gelijk tegen Celtic. Davy Klaassen was niet geheel tevreden over het resultaat. ”We geven in de eerste helft twee stomme goals mee. In de tweede helft zat er uiteindelijk meer in”, vertelt de aanvoerder na afloop van de wedstrijd tegenover FOX Sports. ”Ik ben niet blij met een gelijkspel, ja misschien omdat je nog zo laat die goal maakt. Uiteindelijk heeft er gewoon meer in gezeten.”

De laatste jaren kon Ajax niet echt overtuigen op Europees niveau, ook vanavond niet. ”Ik denk dat toch komt door die goals die je zo makkelijk weggeeft. We scoren altijd wel, maar als je die goals zo makkelijk weggeeft moet je er wel heel veel gaan maken om te winnen. Het zijn gewoon die details.”

”We hebben het er na afgelopen zaterdag over gehad. Ik denk dat we vandaag wel beter voor de dag kwamen dan zaterdag, alleen die foutjes moeten er toch uit. Ik denk dat het niet met scherpte te maken heeft. Je moet gewoon je man pakken op dat moment en beseffen dat alles geoorloofd is als die bal er maar uit blijft. Ik denk dat we daarin nog wel stappen kunnen maken.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.