Klaassen houdt rotgevoel over aan gelijkspel

1482088683

Davy Klaassen baalt enorm van het 0-0 gelijkspel tegen Legia Warschau. “Ik sta hier met een rotgevoel”, aldus de aanvoerder in gesprek met RTL7. “We verdienden te winnen, er wordt een goal afgekeurd. Het is onnodig. We kregen een paar goede kansen, dit is heel zonde. Het valt ons te verwijten dat wij ze er niet inschieten. We hebben redelijk gespeeld, het resultaat kon beter. Er zat veel meer in”

Klaassen hoopt dat Ajax het over een week in eigen huis kan afmaken. “Als je het volgende week niet redt, krab je jezelf wel achter je oren”, stelt de middenvelder die een doelpunt onterecht zag worden afgekeurd, omdat de bal niet over de doellijn werd gegeven. “Zonder cameratechniek blijven er fouten worden gemaakt. Je kan er boos om worden, maar zolang de UEFA er niks doet, blijft het gebeuren.” Op het moment zelf protesteerde Klaassen niet. “Ik dacht dat die gozer met de stok het niet verkeerd kon zien.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.