Klaassen: ‘Ik en anderen moeten opstaan als leiders’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 12 januari 2015 11:10 – Bron: Telesport

1386513920

Ajax heeft volgens Davy Klaassen een uitstekend trainingskamp achter de rug in Qatar. Sterker, er is een gevoel ontstaan dat de vijfde landstitel op rij er moét komen. “Als je dit trainingskamp en deze wedstrijd ziet, heb ik er veel vertrouwen in dat we weer kampioen worden. We hebben deze week ook afgesproken, dat een aantal andere jongens en ik moeten opstaan als leiders. Dat geeft ons een goed gevoel.”

Ajax begint de tweede seizoenshelft met een lastige reeks. Achtereenvolgend treffen de Amsterdammers Groningen, Feyenoord, Vitesse en AZ. “We moeten er gelijk staan, kunnen niet verslappen. Ook omdat we vier punten achterstaan. Tegen Feyenoord en Vitesse hebben we iets goed te maken. Tegen Feyenoord voelde de gestolen 0-1 als een verlies. En Vitesse is na de 4-0 bekernederlaag wel duidelijk. Maar eerst vrijdag Groningen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.