Klaassen: ‘Ik heb het bij Ajax nog prima naar mijn zin’

Afgelopen maand werd bekend dat Napoli serieuze interesse had in Davy Klaassen. Ajax reageerde echter negatief op het bod en ook Klaassen zelf heeft nog geen oren naar een overstap. “Op dit moment zeker niet. Ik heb niet het gevoel dat ik er klaar voor ben,” aldus de blonde Ajax aanvoerder tegenover de NOS. Met het oog op het EK, waar Nederland schittert in afwezigheid, hoopt ook Frank de Boer dat hij eindelijk zijn selectie eens bij elkaar kan houden.

Klaassen is sinds het vertrek van Niklas Moisander de aanvoerder van Ajax en is met zijn 22 jaar toch een van de meest ervaren spelers in de selectie van De Boer. Hij is bezig aan zijn vijfde seizoen in de hoofdmacht, maar een vertrek is voor hem absoluut niet aan de orde. “Ik heb het bij Ajax nog prima naar mijn zin”, zegt de aanvallende middenvelder.

Voor de winterstop miste Klaassen geen enkele wedstrijd en is hij er dus mede verantwoordelijk voor dat Ajax bij het ingaan van de winterstop bovenaan de ranglijst staat. Op het trainingskamp liep hij een lichte blessure op, maar hij verwacht er 17 januari gewoon bij te zijn als Ajax de competitie hervat met een uitwedstrijd bij ADO Den Haag. Klaassen speelde tot dusver 79 competitiewedstrijden voor Ajax, waarin hij 24 keer wist te scoren.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.