Klaassen: ‘Ik sta hier met een slecht gevoel’

Geschreven door Dennis de Bruin – Uitgave: 12 september 2015 22:23 – Bron: FOX Sports

1417008077

Aanvoerder Davy Klaassen was na afloop van FC Twente – Ajax (0-2) niet te spreken over het optreden van zijn eigen ploeg. De 22-jarige middenvelder zag Ajax terugkomen van een 2-0 achterstand, maar kon daar niet blij mee zijn. “Ik sta hier met een slecht gevoel. Ben wel blij dat we zijn teruggekomen tot 2-2, maar we hadden het gevoel dat we er ook nog 2-3 van konden maken. Ook al kregen we na de gelijkmaker geen echte kansen meer, ik had het gevoel dat er nog meer in zat”.

Volgens Klaassen was de eerste helft niet van een Ajax-waardig niveau. “We waren zo laks, wonnen geen duels, met name in de eerste twintig minuten. Na de 1-0 komen we er wel redelijk in en staat het goed, maar na rust beginnen we weer slecht en moesten we het gaan repareren. Dat mag ons niet gebeuren. Ik heb er geen verklaring voor, maar het leek alsof we er te makkelijk over dachten”.

Aanstaande donderdag wacht Celtic in de eerste speelronde van de Europa League groepsfase. Hoe kijkt Klaassen na het gelijke spel in Enschede naar het Europese duel? “Ik denk dat we donderdag anders moeten beginnen tegen Celtic en zo moeten spelen als na de 2-0. Dan heb ik vertrouwen in een goed resultaat”.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.