Klaassen is verslagen: ‘We hadden het af moeten maken’

Geschreven door Krist Stoelwinder – Uitgave: 08 mei 2016 17:12 – Bron: FOX Sports

1442758869

Voor de camera’s van FOX Sports staat een verslagen Davy Klaassen. De aanvoerder van Ajax kan nog maar moeilijk geloven dat zijn ploeg de titel heeft weten te verspelen. “Het is doodstil in de kleedkamer. Er was niemand die met verwijten naar de andere kwam.”

Klaassen denkt dat Ajax het in de eerste helft heeft laten liggen. “We begonnen niet zo lekker, daarna hadden we veel kansen. We hadden het af moeten maken. In de tweede helft zaten we er gewoon niet lekker in. Het had niks met de spanning te maken, eerder met de warmte. We hebben het in de eerste helft laten liggen.”

De aanvallende middenvelder begrijpt dat Frank de Boer niet boos op de groep is. “Hoewel we het gewoon hebben weggegeven. Dat mogen we onszelf verwijten. We hebben in ieder geval wel hard gewerkt, maar vandaag was het gewoon niet goed genoeg”, besluit hij.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.