Klaassen lovend over goalie: ‘Onana is een mannetje’

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 12 februari 2017 17:02 – Bron: FOX Sports

André Onana behoedde Ajax in de eerste helft tegen Sparta voor een achterstand en ook na de onderbreking had de Kameroener een antwoord op een inzet van een Spartaan. Aanvoerder Davy Klaassen zegt in gesprek met FOX Sports dan ook tevreden te zijn over de verrichtingen van zijn sluitpost.

“Bij Jong had hij nog een paar foutjes, maar nu straalt hij rust uit. Hij heeft heel veel bravoure, dat vind ik mooi. Daarmee bedoel ik zijn uitstraling. Met zijn borst vooruit, zo van niemand gaat mij passeren. Hij is sowieso wel een mannetje, we zijn blij met hem,” zo vertelt Klaassen vol lof over Onana.

Door de 2-0 overwinning blijft Ajax in het spoor van Feyenoord, al was het niet sprankelend vandaag. “Het was niet echt om aan te kijken. Sparta parkeert hier gewoon de bus. We scoren voor en na rust één keer, maar moeten hier gewoon met vijf, zes nul winnen.”

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.