Klaassen: ‘Mogen heel tevreden zijn’

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 30 augustus 2015 17:31 – Bron: FOX Sports

1417008077

Ajax won zondagmiddag met 4-0 van ADO Den Haag. Davy Klaassen was met een goal en een assist belangrijk voor de Amsterdamse formatie. De middenvelder werd tevens uitgeroepen tot Ajacied van de wedstrijd. ”Ik denk dat we heel tevreden mogen zijn”, aldus de aanvoerder in gesprek met FOX Sports. ”De eerste twintig minuten doen we het heel goed, en maken we ook twee goals. Daarna merk je wel dat het wat moeizamer gaat en de vermoeidheid toeslaat. Maar als je dan uiteindelijk met 4-0 wint zit er, ook met het spel dat we hebben laten zien, zeker vooruitgang in.”

De kritiek die Ajax de laatste tijd nog wel krijgt, is dat het ‘sprankelender’ moet. ”Ik begrijp het wel, en zelf willen we dat natuurlijk ook. Alleen is dat wel heel lastig. We hebben het er vaak over met elkaar en trainen er ook veel op, en gelukkig zie je dan vandaag momenten dat het er wel uitkomt.” Vandaag was er echter weinig reden tot klagen. ”Natuurlijk moeten we de paar kleine kansjes die ADO kreeg proberen te voorkomen. Maar soms mag je ook wel gewoon een keer tevreden zijn.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.