Klaassen reëel na gelijkspel: ‘We waren te gehaast’

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 05 maart 2017 16:40 – Bron: FOX Sports

1482088683

In plaats van drie punten is Ajax maar één schamel puntje ingelopen op koploper Feyenoord. De Rotterdammers gingen eerder op de dag met 1-0 onderuit tegen Sparta, de Amsterdammers sleepten een punt uit het vuur in Groningen: 1-1.

Aanvoerder Davy Klaassen heeft er flink de smoor over in tegenover FOX Sports. “We waren fel, maar veel te gehaast. Heel slordig.” Een fout van Onana leidde zelfs een Groningse voorsprong in, al ging er een overtreding van Linssen aan vooraf. Scheidsrechter van dienst, Bas Nijhuis, zag er echter niks in. “Hij fluit niet. Zolang er geen videoscheidsrechter is, kan je er niks aan doen,” is Klaassen gedecideerd.

De nummer 10 bepaalde zelf de eindstand op 1-1. “Na de 1-0 gingen we pas echt naar voren. Het was een grote kans om in te lopen op Feyenoord en we hebben ook veel kansen gehad. Het was niet geweldig, maar we verdienden het om te winnen,” besluit de blonde middenvelder.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.