Klaassen: ‘Speelden ze van het kastje naar de muur’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 07 augustus 2016 16:27 – Bron: FOX Sports

1442758869

Ajax won zondagmiddag van Sparta, mede dankzij een goal van Davy Klaassen. De aanvoerder is tevreden en benadrukt daarmee vooral de tweede helft. “In de eerste helft wisten we de ruimtes niet goed te vinden. Zij parkeren de bus, 5-5-0 spelen ze eigenlijk. Dus dat is lastig”, zegt hij in gesprek met FOX Sports. “Maar in de tweede helft speelden we ze bij vlagen van het kastje naar de muur. We hebben niet veel weggegeven.”

Ajax had volgens Klaassen de score kunnen uitbreiden, was het niet dat Joël Veltman na zijn tweede gele kaart het veld moest verlaten. “Zeker de tweede helft is het wachten op 4-1 of 5-1, maar na de rode kaart werd dat lastig.” Over de beslissingen van Kevin Blom is hij niet te spreken. Ajax kreeg opvallend veel gele kaarten. Vijf stuks maar liefst ” De rode kaart vond ik overdreven. Hij geeft aan hun geen gele kaarten waar het bij ons wel gebeurt.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.