Klaassen: ‘Uiteindelijk zijn we heel tevreden’

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 03 april 2016 19:30 – Bron: FOX Sports

1442758869

Davy Klaassen was na afloop van Ajax – PEC Zwolle een tevreden aanvoerder. In gesprek met FOX Sports liet hij weten dat het een mooi eerbetoon was aan Johan Cruijff. Daarnaast blikte hij ook terug op de 3-0 overwinning op de Zwollenaren. Door deze overwinning staat Ajax weer aan kop in de Eredivisie.

Vooraf was afgesproken om vroeg druk te zetten. “Het is altijd de bedoeling. Nu lukte dat goed. Uiteindelijk zijn we heel tevreden”, aldus Klaassen. Lasse Schöne scoorde al vroeg de openingstreffer, waardoor Ajax vrijuit kon spelen. “We scoorden vrij snel, dat helpt wel.”

“Ik heb genoten van alle dingen. Het eerbetoon aan Johan Cruijff was het meest indrukwekkend. In het begin voelde je al een bepaalde sfeer. De doeken, de minuut stilte, het klappen waren allemaal mooi. Alles met elkaar was het een mooie dag”, besloot de blonde nummer tien.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.