Klaassen vindt selectie Veltman voor Oranje terecht

Geschreven door Dennis de Bruin – Uitgave: 12 november 2013 10:52 – Bron: De Gelderlander

Davy Klaassen speelt al een aantal jaren samen met Joël Veltman en is van mening dat zijn selectie voor het Nederlands elftal terecht is. “Voor een interlandweek kan je het niet beter doen. Als je zag hoe hij speelde tegen Celtic, Vitesse en NEC, denk ik niet dat er in Nederland betere verdedigers zijn”, aldus de middenvelder tegenover De Gelderlander. Het selecteren van Veltman baarde opzien, aangezien de verdediger nog weinig ervaring heeft. Klaassen is het daar dus niet mee eens.

1381574975

Zelf zit de 20-jarige Klaassen bij de selectie van Jong Oranje, waarvoor hij vorige maand zijn debuut maakte. Na een jaar lang blessureleed is de middenvelder nu basisspeler in het elftal van Frank de Boer. Met het ‘grote Oranje’ is hij nog niet bezig. “Natuurlijk wil ik ooit voor Oranje spelen, maar laat ik me eerst maar richten op Jong Oranje en proberen in de basis bij Ajax te blijven”.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.