Klaassen: ‘We mogen dit niet meer weggeven’

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 01 mei 2016 16:49 – Bron: FOX Sports

1442758869

Aanvoerder Davy Klaassen was een tevreden man na afloop van de thuiswedstrijd tegen FC Twente. Door een indrukwekkende slotfase liepen de Amsterdammers uit naar een 4-0 overwinning en hielden PSV hiermee opnieuw gelijk op doelsaldo. De Eindhovenaren wonnen thuis met 6-2 van Cambuur, dat door de nederlaag degradeerde. Volgende week zondag kan de 34e landstitel binnen worden gehaald op bezoek bij De Graafschap in Doetinchem.

De middenvelder speelde een van zijn mindere wedstrijden en had graag een grotere rol gehad in de overwinning liet hij weten tegenover FOX Sports. “Ja, je hebt helemaal gelijk. Dat wil je altijd,” aldus Klaassen. Toch is hij positief gestemd over een goede afloop, ook omdat PSV niet is ingelopen op de Amsterdammers. “Maar als je 4-0 wint dan kan ik moeilijk met mijn hoofd naar beneden gaan lopen. We mogen dit niet meer weggeven.”
 

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.