Kluivert: ‘Als je de beste bent, heb je haters’

Bron

Op de clubwebsite van Ajax is woensdag de tweede blog van Justin Kluivert verschenen. De 18-jarige buitenspeler van Ajax vertelt onder andere over zijn liefde voor Amsterdam en de bijbehorende bluf.

“Je hoort wel eens over Amsterdam, arrogante stad en Ajax een koude club. Pff… Je weet wat ze zeggen hé? Als je de beste bent heb je haters”, aldus Kluivert, die ondertussen al 25 keer uitkwam voor het eerste elftal van de recordkampioen.

“Als Amsterdammer en Ajacied mag je trots zijn. We laten zien wat we in huis hebben en bij die mentaliteit voel ik me goed. Die Amsterdamse bluf heb ik zelf ook. Het is niet zo dat ik schijt hebben aan alles. Ik heb gewoon veel lef, denk ik. Ik ben niet bang om te doen wat ik wil”, stelt Justin.

“Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer. Of beter gezegd, Jordanees. De Jordaan is de plek waar ik ben opgegroeid en waar ik heb leren voetballen. Ik kom nog steeds graag in mijn oude buurt. Er liggen zo veel mooie herinneringen. Door de straten lopen waar ik vroeger als klein gozertje voetbalde en doorheen fietste. Ik voel me er nog steeds heel erg thuis.”

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Jelle Spanninga

Jelle Spanninga

Redacteur AjaxInside | De jeugd heeft de toekomst | Student