Justin Kluivert maakte twee weken geleden zijn beslissing (om niet te verlengen bij Ajax) wereldkundig. De 19-jarige linksbuiten heeft nog niet definitief besloten waar volgend seizoen zijn toekomst ligt. Twee keuzes: zijn tot 2019 lopende contract uitdienen bij Ajax of een transfer.

“Ook bij Ajax blijven zou zeker kunnen. Dat zit er in”, zegt Kluivert tegen FOX Sports na de oefeninterland Jong Paraguay – Jong Oranje (1-1, J.O. wns). ,,Wat ik er over kwijt kan, is dat het nu lekker vakantie is. Daar ga ik van genieten. AS Roma schijnt zeer geïnteresseerd te zijn in het talent. ”Uiteindelijk moet ik het doen. Linksom of rechtsom. Het ligt allemaal bij mezelf. Ik sta nog nergens honderd procent achter. Ik ga er nu rustig over nadenken”, aldus Kluivert.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)