Kluivert neemt Younes in bescherming: “Is een hele goede speler”

Justin Kluivert zit bij Ajax op de bank. De 18-jarige buitenspeler moet Amin Younes voor zich dulden. De Duits international zit ook niet in een beste periode, maar de zoon van Patrick kan wel begrijpen waarom Younes vooralsnog de voorkeur krijgt.

Kluivert vindt dat Younes zich niet al te veel moet aantrekken van deze kritiek. “Ik zie op Instagram allemaal dingen voorbij komen. Mensen hebben altijd een mening. Als het goed gaat, maar ook als het slecht gaat. Ik ben het er niet mee eens, het is een hele goede speler”, zegt Kluivert tegen de NOS.

“Zijn rendement is misschien niet zo hoog en daar balen de supporters van. Dat snap ik ook wel. Bij mij ligt het rendement dit jaar ook niet zo hoog. Daar moet ik ook aan werken, om terug in de basis te kunnen komen. Daar werk ik hard aan”, aldus de jeugdinternational die zichzelf nog niet zo goed vindt als Younes. “Nu nog niet. Hij heeft meer ervaring en is iets slimmer. Het kan er zeker nog wel van komen, maar momenteel nog niet. Ik heb wel andere kwaliteiten. Ik heb denk ik meer drang naar voren, meer snelheid en diepte.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

 

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.