Justin Kluivert

Kluivert terug naar Ajax? ‘Alle deuren staan open’

Justin Kluivert vertrok afgelopen seizoen naar AS Roma. Een keuze die achteraf mogelijk niet de beste is geweest voor de vleugelaanvaller. Spijt zegt hij niet te hebben, maar Kluivert geniet wel van het huidige elftal van Ajax. “In dit team wil iedereen wel spelen. En als je het mij vraagt, ik ook”, vertelt hij in gesprek met de NOS. Zo genoot hij van de wedstrijd tegen Real Madrid. “Super mooi, dat verdiende een staande ovatie.”

“Ik weet niet of ik een andere keuze had gemaakt als dit team er vorig jaar al was. Maar soms denk je wel: daar had ik nog kunnen staan. Maar ik heb geen spijt”, vervolgt de aanvaller. Toch staat hij open voor een nieuwe stap in zijn carrière en daarbij sluit hij een terugkeer bij Ajax desgevraagd niet uit. “Alle deuren staat sowieso open als je weinig speelt, maar ik ben wel naar Rome gekomen om te slagen. Ik ben er nog niet en ik ben niet zo van het opgeven.”

Claudio Ranieri is sinds kort aangesteld als nieuwe coach van AS Roma en hij geeft Kluivert wel veel vertrouwen. “Tot nu toe geeft hij mij een goed gevoel, ben ik twee keer in de basis gestart. Ik zit goed in mijn vel nu hij er is. Hij laat mij in mijn kracht spelen, dus ik heb geen gedachten om andere stap in mijn carrière te maken.” Kluivert speelde tot nog toe 27 officiële duels voor AS Roma en scoorde daarin slechts tweemaal.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.