Justin Kluivert

Kluivert: “Uiteindelijk wil ik heel graag bij Barca of Real terechtkomen”

Justin Kluivert heeft nog altijd niet bijgetekend bij Ajax, maar de 18-jarige Ajacied kijkt al vooruit na zijn tijd bij de Amsterdamse club. Hij ziet zichzelf al in Spanje voetballen. En niet voor de clubs uit de middenmoot, nee, bij Barcelona en Real Madrid.

“Vroeg in je carrière naar het buitenland vertrekken is een beetje normaal geworden, lijkt het. Maar of je nou vroeg gaat of wat later, ik denk dat het per persoon verschilt of dat een verstandige keuze is. Als je goed bent, kom je er wel, linksom of rechtsom”, zegt Kluivert tegen Helden.

Ajax en Mino Raiola zijn nog altijd in gesprek over een contractverlenging. “Een zaakwaarnemer biedt je de mogelijkheden, maar ík ben degene die de keuzes maakt. Daar bemoeit mijn vader zich ook niet mee, hij weet dat ik dat niet wil”, zo gaat Kluivert door. “Maar als er een mooi aanbod komt, weet je het nooit. Engeland trekt me erg.’

Chelsea, Arsenal en Tottenham lijkt de zoon van Patrick Kluivert wel wat. Toch vertrekt de linksbuiten liever richting Spanje. “Uiteindelijk wil ik heel graag bij Barcelona of Real Madrid terechtkomen. Barcelona zit in mijn hart, maar wie ben ik om ‘nee’ te zeggen tegen Real Madrid?”, aldus Kluivert.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.