Komst Haller officieel: ‘Het voelt een beetje als thuis’

Sebastien Haller is de nieuwe spits van Ajax. De 26-jarige Fransman heeft een contract getekend tot medio 2025 en gaat bij Ajax spelen met rugnummer 22. “De winnaarsmentaliteit van de club past perfect bij een spits als ik. En daarbij heb ik eerder al een mooie tijd gehad hier in Nederland en mijn dochter is hier bovendien geboren. Het voelt dus wel een beetje als thuis”, zo luidt een eerste reactie van Haller op de clubsite van Ajax.

“Dit is een club waar je je kan laten zien. Waar je in de Champions League kunt spelen en waar je ieder jaar vecht om het landskampioenschap.” Wat brengt de spits naar eigen zeggen mee naar Ajax? “Ik heb een  beetje van alles, maar het belangrijkste is bijdragen aan het team. Mijn grootste kwaliteit is misschien wel mijn fysieke kracht.” Haller hoopt zondag tegen PSV al in actie te kunnen komen. “Als ik er bij ben, hoop ik te scoren en te winnen. Dat zou de droom zijn en het perfecte begin van mijn avontuur bij Ajax.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.