Kostas Lamprou

Kostas Lamprou: ‘Bij de derde goal had ik meer kunnen doen’

Kostas Lamprou begon tegen sc Heerenveen in de basis. Aanvankelijk zou André Onana spelen die vrijdag ziek werd, maar het toch wilde proberen. “Ik hoorde het pas in de laatste tien minuten van de warming-up dat ik moest starten, niet de ideale voorbereiding, maar dat was nu eenmaal zo. André heeft er alles aan gedaan om te keepen en dat lukte uiteindelijk niet”, aldus Lamprou tegen FOX Sports.

Ajax incasseerde uiteindelijk vier tegengoals waardoor de wedstrijd in 4-4 eindigde. Hoe vaak had Lamprou beter kunnen optreden? “Ik heb nog niks teruggezien, maar bij de derde goal kan ik denk ik iets meer doen. Bij de vierde goal staan we gewoon niet goed te verdedigen, valt de bal ertussen en hij tikt ‘m erin. Dat mag niet gebeuren.” Ook was er discussie of Heerenveen een strafschop moest krijgen na een overtreding van de keeper. De scheidsrechter gaf ‘m niet en Lamprou is het daarmee eens. “In mijn ogen was het geen penalty. Hij kan nooit meer bij de bal en de bal gaat ook niet richting het doel, maar ik kan mij voorstellen dat er mensen zijn die een andere mening hebben.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.