Daphne Koster

Koster blijft voor onbepaalde tijd aan Ajax verbonden

Daphne Koster heeft een contract voor onbepaalde tijd getekend bij Ajax en blijft daarmee voorlopig dus aan als manager vrouwenvoetbal. Ze voert de functie al uit sinds november 2017 en heeft onder andere bijgedragen aan een CAO voor de speelsters van het Ajax Vrouwenelftal. “In de afgelopen 2 jaar heeft Daphne een grote rol gespeeld in de verdere professionalisering van het vrouwenvoetbal binnen Ajax”, vertelt Edwin van der Sar.

“Met haar ervaring en harde werk heeft ze veel voor elkaar gekregen, op sportief gebied maar zeker ook buiten het veld; de nieuwe cao is daar een prachtig voorbeeld van”, aldus de algemeen directeur van de Amsterdammers op de officiële clubsite van Ajax. “Ik kijk uit naar het werk dat Daphne nog gaat verzetten binnen de vrouwentak en waar haar ambitie haar binnen de organisatie kan brengen.”

Koster zelf is ook erg blij met haar nieuwe verbintenis in Amsterdam. “Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Ajax. Er is is nog heel veel werk te verzetten en ik ben nog lang niet klaar. Komend seizoen gaan we voor de beker en natuurlijk ook voor de landstitel, want uiteindelijk willen we ons weer laten zien in de Champions League.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.