De Toekomst

Kreek keert terug bij Ajax: “Kijk ik erg naar uit”

Michel Kreek zal de volgende maand weer onder contract staan bij Ajax, zo meldt de officiële site van Ajax. De 48-jarige Amsterdammer is per 1 augustus werkzaam op De Toekomst als coördinator binnen de jeugdopleiding

Kreek heeft een groot verleden bij de Amsterdamse club. Tussen 1989 en 1994 was voormalige linkermiddenvelder actief als speler. Met Ajax werd hij landskampioen (1994), bekerwinnaar (1993) en UEFA-Cup winnaar (1992). Van  2006 tot 2013 was Kreek ook al actief binnen de opleiding van de club. Na Ajax was hij werkzaam als hoofd jeugdopleiding van Almere City, assistent-trainer bij Inter Milaan en assistent bij het Nederlands vrouwenvoetbalelftal.

Kreek is blij met zijn terugkeer bij Ajax: ”Vanaf het moment dat Ajax mij benaderde om terug te keren, was ik eigenlijk direct enthousiast. Bij de KNVB had ik het erg naar mijn zin, toch ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging bij Ajax. Bij Ajax kan ik in een hogere frequentie bezig zijn met spelers dan dat bij nationale elftallen en daar kijk ik erg naar uit.”

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.