Kudus: “Ik kan alleen maar blij zijn met mijn debuut”

Mohammed Kudus maakte vandaag zijn officiële debuut voor Ajax. Hij speelde de volledige partij tegen RKC Waalwijk (3-0 winst). De Ghanees werd ook nog uitgeroepen tot de man van de wedstrijd. De 20-jarige Ajacied was zelf ook tevreden met zijn prestatie.

“Ik kan alleen maar blij zijn met mijn debuut. Ik denk dat ik zelf goed speelde, het team liep lekker en we hebben gewonnen. Het is erg fijn om te debuteren met drie punten”, zegt de international voor de camera’s van FOX Sports.

Gisteren kreeg de middenvelder al te horen dat hij zou starten tegen de Waalwijkse club: “Ik hoorde het de dag voor de wedstrijd zodat ik me goed kon voorbereiden, maar eigenlijk maakt dat niet uit. Ik ben altijd klaar om te spelen. Het maakt me ook niet heel veel uit waar ik sta. Ik kan ook wat aanvallender, maar wat meer richting de verdediging is ook geen probleem. Ik ben altijd blij om dingen te leren en nieuwe posities te leren kennen. Mijn favoriete plek blijft op ’10’, maar ik vind het helemaal niet erg om wat meer terug te zakken.”

Hoe dan ook was het een memorabele dag voor de nieuwe Ajacied: “Het is een hele speciale dag vandaag. Het hele team speelde goed en om dan uitgeroepen te worden als man van de wedstrijd is erg tof.”

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.