Justin Kluivert

La Gazzetta dello Sport: Ajax verlangt 30 – 35 miljoen euro voor Kluivert

Justin Kluivert zei eergisteren nog dat hij tijdens zijn vakantie ging nadenken over zijn toekomst. Die ligt bij Ajax of bij een buitenlandse transfer. Het nadenken ging deze keer snel bij de 19-jarige Ajacied, want volgens de Italiaanse voetbaljournalist Gianluca Di Marzio hebben Mino Raiola, zaakwaarnemer van Kluivert, en AS Roma een overeenkomst.

Volgens de journalist zou het bedrag tussen de 15 en 20 miljoen euro liggen en moeten Ajax en AS Roma nog rond de tafel. Volgens La Gazzetta dello Sport ligt de transferprijs die de Amsterdamse club verlangt echter hoger. De Nederlands recordkampioen schaalt de waarde van Kluivert in rond de 30-35 miljoen euro.

Volgens de Italiaanse krant zijn Roma-voorzitter Monchi en Raiola in grote lijnen akkoord over het contract voor Kluivert, vermoedelijk voor vijf jaar. Zijn salaris zou rond de 1,5 miljoen euro liggen. Een bedrag dat Raiola en Kluivert ook eisten van Ajax. Volgende week zouden Ajax en AS Roma rond de tafel gaan om te praten over het transferbedrag.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.