Hakim Ziyech

Laatste dag transfermarkt: Ajax praat met Ziyech, geen aankoop meer

Gisteren hoopte Ajax-trainer Erik ten Hag nog op een nieuwe aankoop, maar er komt niemand meer bij. Ajax zal het met deze selectie gaan doen. Er lijkt niemand meer te vertrekken, maar tot vandaag (31/8) om 23.59 kunnen er altijd nog dingen gebeuren.

Ten Hag gaf gisteren nog aan dat Ajax verschillende opties heeft verkend op zoek naar een aanvallende versterking. Maar de club wilde de speler zo kort voor de transferdeadline niet laten vertrekken of ze vroegen te veel geld. De contractverlenging van Ziyech moet ‘de grote Amsterdamse trofee worden’, meldt De Telegraaf verder.

Ajax wil de Marokkaanse middenvelder een verbeterde verbintenis aanbieden. De gesprekken zijn al een tijdje gaande. ‘Maar voordat de spelbepaler daadwerkelijk bijtekent, moet er nog heel wat water door de Rijn stromen’, schrijft de ochtendkrant verder.

Ajax zocht nog naar een spits achter Klaas-Jan Huntelaar. Zelfs de Ajax-spits Mateo Cassierra, die nu voor een seizoen is verhuurd aan FC Groningen, is besproken. De Colombiaan kon voor een vastgesteld bedrag teruggehaald worden. “Dat is op dit moment niet aan de orde”, zegt Ten Hag. “We hebben een bepaald plan met Mateo en dat is dat hij veel gaat spelen in de Eredivisie.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.