Labyad belangrijk voor Ajax: “Geeft mij een goed gevoel”

Zakaria Labyad kwam er aan het begin van de tweede helft in voor de aangeslagen Donny van de Beek. De Marokkaan kwam zo dus weer aan speeltijd toe in Ajax 1. Hij zorgde voor een zeldzaam hoogtepunt door de 0-2 voor zijn rekening te nemen. Het werd uiteindelijk 0-3.

Labyad legde aan Fox Sports uit hoe de goal tot stand kwam: “Was een goede bal van Frenkie de Jong op David (Neres, red.), goede loopactie, hij kopt hem terug. Ik raakte hem perfect en daardoor valt die binnen”, aldus de Ajacied.

Kan de middenvelder nog wel het geduld opbrengen om bij Ajax op de bank te zitten? “Je bent een voetballer en je wilt spelen. Maar ben trots dat ik mag spelen in zo’n elftal met fantastische spelers, technische staf en natuurlijk de club. Dus ik ben geduldig geweest en ben nog steeds geduldig. Dat ik vandaag belangrijk kan zijn voor het elftal geeft mij en het elftal een goed gevoel en daar moeten we verder mee door”, zegt de voormalige speler van FC Utrecht, Sporting Lissabon en PSV.

Of Labyad aanstaande dinsdag in actie komt tegen AEK Athene is twijfelachtig. “Was net in de kleedkamer en we weten niets van de ernst van de blessure bij Van de Beek. Volgens mij valt het allemaal we mee”, zo besluit de international.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.