Labyad: “Ik train sinds anderhalve week weer volledig mee”

Ajax heeft, net als grote delen van de rest van de wereld, te maken met het coronavirus. Het kan voor de Amsterdamse club ook voordelen hebben. De Ajacieden zijn niet in grootse vorm en door de afgelastingen in maart kunnen de spelers rust nemen.

Ook zijn er enkele spelers dichtbij een rentree. Ryan Babel en Noussair Mazraoui zijn bijna weer wedstrijdfit. Ook Zakaria Labyad kan mogelijk zijn rentree bij Ajax maken als de Eredivisie volgende maand wordt hervat.

De 27-jarige Ajacied herstelt van een knieblessure die hem sinds eind november 2019 aan de kant houdt. Het scheurtje in zijn meniscus is hersteld en de Marokkaan mag weer meetrainen. “Ik train sinds anderhalve week weer volledig mee met het elftal. Het gaat de heel goede kant op”, vertelt Labyad bij Inside Ajax van Ajax TV.

“Ik heb helemaal geen last meer. Nu is het ritme opdoen op de trainingen en oefenwedstrijden spelen. Tot 31 maart kunnen we helemaal geen wedstrijden spelen, dus dan zal er ongetwijfeld wel een oefenwedstrijd tussenzitten”, aldus de international. David Neres en Joël Veltman zijn op korte termijn nog niet inzetbaar. Ze zijn zeker nog een maand niet speelklaar.

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.