Zakaria Labyad

Labyad ontkent medische keuring, maar niet de transfer naar Ajax

De transfer van Zakaria Labyad naar Ajax lijkt een kwestie van tijd. Toch wil de 25-jarige speler van FC Utrecht zich nog volledig richten op zijn huidige club. Aanstaande zaterdag staat de return op het programma van de halve finale (play-offs) voor Europees voetbal. FC Utrecht verloor de eerste wedstrijd met 4-3. Op 15 en 19 mei staat de finale te wachten.

Zal Utrecht de finale bereiken dan zal het dus zeker nog tot en met 19 mei duren voordat Labyad zich echt zal uitlaten over de overstap naar de Amsterdamse club. “Ik wil me volledig focussen op FC Utrecht”, zegt de voormalige PSV-er tegen RTV Utrecht. “Ik heb zeker nog geen handtekening gezet. Ik heb mijn zaakwaarnemer gezegd dat ik er in de play-offs ook niks over wil horen”.

De Telegraaf meldde gisteren dat Labyad al een medische keuring had ondergaan bij Ajax, maar daar is volgens de Marokkaans international niets van waar. “Wanneer moet ik daar dan geweest zijn? Dinsdagochtend? Dat zou wel heel onprofessioneel zijn een dag voor de wedstrijd. Dat zou ik nooit doen.” RTV Utrecht meldt verder dat Labyad niet tegenspreekt dat hij en Ajax een overeenkomst hebben.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.