Kostas Lamprou

Lamprou traint al mee: “Iedereen mag zijn mening hebben”

Doelman Kostas Lamprou wordt op zeker de derde keeper van Ajax achter André Onana en Benjamin van Leer. De 25-jarige Griek moet zijn contract nog ondertekenen, maar hij trainde vandaag al mee bij Ajax.

Een opvallende transfer, want de doelman was ongeveer 10 jaar actief bij Feyenoord en zijn een-jarig verblijf in 2004/05 bij Ajax was geen succes. Lamprou vond Ajax een kille club. “Dat was ook zo. Als kleine jongen, net uit Griekenland gekomen, ben ik door bepaalde mensen niet goed opgevangen”, zegt Lamprou tegen De Telegraaf. Nu liggen de zaken anders.

“Ik had niet verwacht dat zich nog zo’n grote club zou melden. Ik hoefde niet lang na te denken. Bij Ajax ga ik veel dingen meemaken. Daar word je alleen maar beter van.” Toch lijkt hij niet aan veel spelen toe te komen. “Iedereen mag zijn mening hebben. Maar het is mijn leven, mijn carrière. Drie jaar Eredivisie-voetbal bij Willem II bleek niet voldoende om interesse van buitenlandse clubs te wekken. Ik denk dat er door een jaar Ajax straks wel veel deuren opengaan.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.