Lang en De Wit gaan voor hun kans: “Afdwingen tussen de grote jongens”

Noa Lang (19) en Dani de Wit (21) willen volgend seizoen een grotere rol spelen bij Ajax 1. “Ik ben sinds een paar maanden officieel speler van het eerste. Het zal lastig worden om meteen vanaf het begin in de basis te staan, maar dat is wel het doel als je bij de selectie zit”, begint De Wit het gesprek met de NOS.

Noa Lang, medespeler van De Wit bij Ajax 1 en Jong Oranje, hoopt dit seizoen te herhalen. “Waarom niet?”, reageert Lang. “Wie had van tevoren gezegd dat het dit seizoen zou gebeuren? Dus waarom zouden we het niet nog een keer kunnen meemaken?” De Wit: “Natuurlijk was het dit jaar fantastisch en wordt dat niet zomaar herhaald, maar het moet altijd een doel zijn.”

Om een doorbraak te forceren bij Ajax is het misschien beter dat sommige spelers zullen vertrekken uit Amsterdam. Dit hoopt het duo echt niet. “Die concurrentie maakt je juist sterker en scherp. Als je zelf een grote jongen wil worden, moet je het afdwingen tussen de grote jongens. Ik hoop juist dat David Neres en Hakim Ziyech blijven”, aldus Lang. Beide Ajacieden, dus ook De Wit, willen zich volgend seizoen niet laten verhuren. “Ik blijft bij Ajax”, zegt de stellige Lang.

De Wit en Lang liggen nog tot medio 2021 vast in de Johan Cruijff ArenA.

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.