Lang: “Vinden ze het bij Ajax vervelend als ik er steeds over begin?”

Noa Lang maakte dit seizoen de overstap van Ajax naar Club Brugge. De ex-Ajacied is daar aan een goed seizoen bezig en iedereen moet het weten. Ook zijn voormalige club Ajax. De 21-jarige aanvaller is dit seizoen goed voor 22 wedstrijden, 12 goals en 7 assists. Bij de Amsterdamse club was Lang slechts bankzitter.

In de Ajax-jeugd had Lang al veel moeite met, in zijn ogen, slechte beslissingen van de staf. “Ik kan niet zo goed tegen onrecht. Dan laat ik me horen. Misschien zijn er mensen die denken dat ik destijds bij Ajax alles stil had moeten ondergaan. Dat ik had moeten accepteren dat ik geen kans meer kreeg. Maar zo zit ik niet in elkaar. Dan heb ik een grote mond. Ja, ik heb me toen laten horen”, zegt Lang in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Topspeler bij Brugge, maar slechts een reserve in Amsterdam. Het was geen vlucht, volgens Lang. “Want ik kon voor vier jaar bijtekenen in Amsterdam. Vinden ze het bij Ajax vervelend als ik er steeds over begin? Nou, er wordt en werd in interviews naar gevraagd. Dan geef ik antwoord. Maar misschien is het moment wel aangebroken dat ik het allemaal moet laten rusten”, zegt Lang. “Ik ben gelukkig in België, laten we vooruitkijken. Ik kan best eigenwijs zijn. Als jeugdspeler werd ik best vaak van de training gestuurd. Maar ik zie nu echt wel wat er nodig is om te presteren.”

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Algemeen Dagblad

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.