Lasse Schone

Lasse Schöne: ‘Het doet nu even pijn’

Bron
FOX Sports

Ajax verloor woensdagavond de Europa League finale tegen Manchester United. Lasse Schöne schoof zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken. “Het doet nu even pijn. Het is duidelijk dat ik heel graag met die prijs had gestaan. Het is moeilijk om te beschrijven”, aldus de Deen na afloop tegenover FOX Sports. “Ik denk dat we een dagje nodig hebben en dan met heel veel trots terug kunnen kijken. We hebben het met een jonge ploeg ver geschopt.”

Schöne werd wederom na ruim een uur spelen gewisseld en daar was hij over verbaasd. “Ik vond eigenlijk dat ik vrij goed speelde. Mijn wissel vond ik ook een beetje raar. Of raar… Ik vond het jammer. Het ergste is dat we één minuut later een vrije trap op een geweldige plek net buiten de zestien mochten nemen.” Dat was één van de weinige kansen. “Het is jammer, omdat we beter kunnen dan dit. Dat hebben we in alle voorgaande wedstrijden laten zien. Dit is volgens mij de eerste Europese wedstrijd dat we niet scoren. Dat het dan net in de finale moet gebeuren, is verschrikkelijk.”

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.