Lasse Schöne

Lasse Schöne: ‘Duur puntenverlies, onnodig en stom’

Lasse Schöne scoorde twee keer tegen FC Twente, maar Ajax speelde met 3-3 gelijk. De Deen is dus niet tevreden ondanks zijn treffers. “Het is leuk dat je in de eerste helft twee goals maakt, maar als je er drie tegen krijgt in de tweede helft, dan is het niet goed genoeg”, aldus de middenvelder tegen FOX Sports. “We moeten de komende dagen analyseren hoe de goals precies tot stand zijn gekomen, want drie tegengoals in één helft is wel heel veel. Het was niet goed genoeg vandaag, dat is duidelijk.”

Ajax had het met de 3-4-3 formatie een stuk moeilijker dan een week geleden tegen Roda JC. “We hadden moeite met FC Twente en konden niet goed de vrije man vinden. In de eerste helft ging het nog wel, maar in de tweede helft loop je achter de feiten aan. De inzet die Twente toonde, moeten wij ook laten zien. Dat deden we niet en dan krijg je zo’n wedstrijd.” Hoeveel invloed heeft het puntenverlies op de wedstrijd tegen PSV over een week? “Volgende week is een andere wedstrijd. We hebben een paar dagen om hierover na te denken. Het moet met een andere instelling dan vandaag in de tweede helft. Duur puntenverlies, onnodig en stom.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.