Lasse Schöne: ‘Een rotsituatie voor elke voetballer’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 13 februari 2016 12:06 – Bron: NOS Sport

Lasse Schone Een Rotsituatie Voor Elke Voetballer

Lasse Schöne moest het dit seizoen tot nog toe veelal doen met invalbeurten. Afgelopen zondag stond de Deen echter verrassend genoeg in de basis. Hij zag het zelf ook niet aankomen. “Natuurlijk was ik wel een beetje verrast, omdat het zo lang geleden was. Maar ik was heel blij, het was heerlijk om negentig minuten vol te maken”, aldus Schöne in gesprek met de NOS. “Elke wedstrijd kan het anders zijn, maar ik hoop dat ik heb laten zien dat ik erin hoor. Ik zou altijd voor Lasse Schöne kiezen”, lacht hij.

Hoewel hij nog een contract heeft tot medio 2017, denkt de aanvallende middenvelder wel na over zijn toekomst bij Ajax. Er moet snel wat veranderen, anders zou Schöne zomaar eens kunnen vertrekken. “Het is een rotsituatie voor elke voetballer. Voor mij ook. Ik heb hiervoor fantastische jaren gehad. Dan is het wel even slikken als je er een hele tijd niet in staat. Ik vond het niet altijd even terecht. Als je een jaar lang weinig speelt dan moet je misschien wel verder gaan kijken. Maar de voetbalwereld kan er over een maand weer heel anders uitzien. Als we dan weer praten, kan het zijn dat ik vaste basisspeler ben.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.