Lasse Schöne: ‘Ik zie mij nog jaren op deze positie spelen’

1485091769

Lasse Schöne is tevreden bij Ajax. De Deen veroverde in oktober een basisplek en is niet meer weg te denken van het middenveld. Toch loopt zijn contract na dit seizoen af en heeft hij nog niet bijgetekend. “Ik heb geen twijfels”, benadrukt hij tegenover AT5. “Ik heb ook twee kinderen, daar moet je wel rekening mee houden. We hebben de tijd en die ga ik ook lekker nemen.”

Schöne is in vorm en wordt veel geroemd door analisten en supporters. “Het is altijd makkelijk praten als het goed gaat, maar het is voor mij ook nieuw om lang op deze positie te spelen. Dat bevalt me heel erg goed. Ik zie mij nog wel vele jaren op deze positie spelen”, benadrukt hij. Ook het teamgevoel is goed. “Dat stralen wij ook uit, daarom zijn we ook begonnen met het spelletje. Om plezier te maken.”

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.