Lasse Schone

Lasse Schöne: ‘Dat is wel netjes denk ik’

Lasse Schöne is blij dat Ajax won van Sparta, maar vond dat de Amsterdammers meer goals hadden moeten maken. “Als we in de eerste helft beter omgaan met onze kansen, hadden we sneller op 2-0 kunnen komen. Daar moesten we nu wel diep voor gaan”, analyseert hij in gesprek met FOX Sports. “We zijn goed op weg, maar het kan nog veel beter. We speelden niet groots vandaag. Maar we hebben weer drie punten, dat helpt wel.”

Marcel Keizer koos tegen Sparta voor hetzelfde basisteam als tegen sc Heerenveen. Moet dit de vaste basisopstelling gaan blijven? “Ik hoop het wel. Twee wedstrijden, zes punten, nul tegen en acht voor. Dat is wel netjes denk ik”, aldus Schöne die zelf ook weer een basisplek heeft veroverd. “Max staat achterin ook zijn mannetje en hij is communicatief sterk, kan goed coachen, en dat scheelt veel voor een nummer zes. Het staat gewoon goed.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.