Lasse Schöne: ‘We moeten onszelf niks aanpraten’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 30 oktober 2016 11:28 – Bron: NOS Sport

1477312083

Lasse Schöne speelde tegen Excelsior wederom op het middenveld, schoot een keer op de paal en miste een strafschop. Uiteindelijk werd hij verkozen tot man van de wedstrijd. “Ik ben blij met de drie punten en dat ik verkozen ben tot man of the match, maar ik had graag gezien dat de penalty er ook inging. Ik heb er al heel veel gemaakt, dus ik weet hoe het moet, maar vandaag heb ik ‘m matig ingeschoten. Het was geen nonchalance. Het is zonde dat ik geen honderd procent score meer heb”, aldus de Deen in gesprek met de NOS.

Schöne is gematigd tevreden over het vertoonde spel. “We hebben wel drie punten, maar het was geen geweldige wedstrijd van onze kant. Al hadden we er nog drie of vier kunnen maken, we hebben kansen genoeg gehad. Ik had graag met meer goals verschil gewonnen, maar als je geen geweldige wedstrijd speelt, de drie punten pakt en de nul houdt achterin, dan mag je wel een beetje tevreden zijn. Je kan weleens wat mindere wedstrijden hebben. We moeten gewoon doorgaan en niet onszelf allerlei dingen aanpraten omdat we een keer iets minder hebben gespeeld.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.