Lasse Schone

Lasse Schöne: ‘We pakken ze thuis wel’

 

Ajax verloor donderdagavond de heenwedstrijd tegen FC Kopenhagen. De Amsterdammers gingen met 2-1 onderuit en zagen in de slotfase de gelijkmaker worden afgekeurd. Lasse Schöne baalt van het resultaat. “Ik heb nu toch wel een slecht gevoel. We maken wel een belangrijk uitdoelpunt, maar we hebben het gevoel dat er meer inzat vandaag”, aldus de Deen na afloop van de wedstrijd in gesprek met FOX Sports.

“We kwamen na 1 minuut al achter omdat we even niet opletten. En een afgekeurd doelpunt. Dat zijn toch allemaal dingen waar je van baalt. We hadden meer verdiend. Maar we hebben zoals gezegd wel een belangrijk uitdoelpunt gemaakt. We pakken ze thuis wel. We hoeven niet dramatisch te doen over deze nederlaag. Het is moeilijk om tegen dit Kopenhagen te scoren, maar het is ons gelukt en dus hebben we thuis aan een 1-0 zege genoeg.”

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.