L’Équipe: ‘Haller voor 25 miljoen euro naar Ajax’

Ajax gaat zich volgens het Franse L’Équipe nog deze maand versterken met Sebastien Haller. De Franse spits zou voor 25 miljoen euro moeten overkomen van West Ham United waar hij nog tot medio 2024 onder contract staat. Ajax kampt momenteel met een spitsenprobleem wegens blessures van Lassina Traoré, Brian Brobbey en Klaas-Jan Huntelaar. Voor Erik ten Hag is Haller geen onbekende, want hij werkte al met hem samen bij FC Utrecht.

De 26-jarige spits maakte in de zomer van 2017 de overstap naar Eintracht Frankfurt waar hij 33 goals maakte in 77 duels. Daarmee dwong de Fransman een mooie transfer af naar West Ham United dat maar liefst 50 miljoen euro betaalde aan de Duitsers. Voor West Ham was Haller tot op heden 14 maal trefzeker in 53 officiële wedstrijden. Haller is basisspeler in de Premier League, maar speelt daar allerminst om de prijzen wat een reden kan zijn voor een terugkeer naar de Eredivisie.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.