Leverkusen maakt serieus werk van Toby Alderweireld

Geschreven door Nooroel Imamdi – Uitgave: 11 juni 2013 07:06 – Bron: De Telegraaf

Bayer Leverkusen lijkt werk te maken van komst van Toby Alderweireld. De club uit Bundesliga zou zeven miljoen euro over hebben voor de centrale verdediger van Ajax. “De Bundesliga is super en Bayer Leverkusen zou een erg mooie club voor Toby zijn.”

”Ze hebben zich bij ons gemeld”, bevestigt Sören Lerby in De Telegraaf. Alderweireld maakte al eerder kenbaar graag aan de slag te willen in Premier League of de Bundesliga. ”En dan is een stabiele Bundesligaclub als Leverkusen, die zich rechtstreeks heeft geplaatst voor de Champions League natuurlijk een interessante optie.”

”Maar ik moet de interesse nog met Toby bespreken. Dat gaat op korte termijn gebeuren”, aldus de belangenbehartiger van de Belgisch international. “Maar een ding is duidelijk: Toby heeft nog een eenjarig contract bij Ajax en wil niet meer bijtekenen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.