Ajax Logo

Lindgren: “Ik heb meer sympathie voor FC Groningen”

Aanstaande zondag (14.30) staat FC Groningen – Ajax op het programma. Rasmus Lindgren, voormalig speler van beide clubs, kijkt samen met ELF Voetbal vooruit op de wedstrijd. De Zweedse middenvelder van Häcken heeft meer sympathie voor de Groningse club: “De club zit in mijn hart.”

Groningen doet het dit seizoen niet goed en staat op de dertiende plek. “Ik baal er van dat ze nu zo’n slecht seizoen doormaken. Maar wat ik nog erger vind is dat het stadion zo leeg zit. Dit is niet hoe ik FC Groningen ken. Toen ik er speelde zat het bomvol en vonden tegenstanders het niet leuk om naar Groningen te gaan. Ik hoop dat die sfeer en dat gevoel weer terugkomt”, zegt de 33-jarige ex-Ajacied.

Lindgren verwacht een zware wedstrijd voor de thuisclub. “Ik verwacht dat FC Groningen revanche wil nemen op het slechte seizoen en hoop dat het ervoor zorgt dat ze een hele goede wedstrijd spelen. Het zou mooi zijn voor Ajax als ze drie punten pakken, want ik hoop dat ze kampioen worden. Maar ik heb meer sympathie voor FC Groningen en daarom hoop ik toch dat zij winnen”, zo besluit de speler die met Ajax in 2011 de landstitel pakte.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.