Lisandro Magállan: ‘Ik ben heel enthousiast over de club’

Lisandro Magállan is eindelijk Ajacied en traint inmiddels mee tijdens het trainingskamp dat Ajax momenteel aan het beleggen is in Florida. De centrumverdediger spreekt tegenover Ajax TV over zijn droomtransfer die eigenlijk afgelopen zomer had moeten plaatsvinden, maar wegens omstandigheden niet doorging. “Godzijdank was Ajax geduldig en heeft het gewacht tot de transfermarkt weer open ging”, aldus de Argentijn.

Magállan is blij dat hij bij Ajax in ieder geval een landgenoot aantreft. “Ik ga voor het eerst in Europa spelen. Gelukkig is Nicolas Tagliafico hier ook. Hij helpt me met aanpassen. Ik ben heel enthousiast over de club, die belangrijk is in Nederland en Europa.” Het tweetal reisde samen af naar Florida. “We hebben veel gepraat over van alles. Het leven in Amsterdam, de club, het team. Ik hoorde alleen maar goede dingen. Hij heeft hier mooie dingen meegemaakt, dat wil ik ook. Ik ga er alles aan doen om mij zo snel mogelijk aan te passen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.