Lisandro Martinez: ‘Ik ben klaar om te spelen’

Lisandro Martinez komt dit seizoen bij lange na niet zoveel aan spelen toe als vorig seizoen. De verdediger annex middenvelder speelde tegen AZ wel weer de hele wedstrijd en liet een goede indruk achter. Uiteraard hoopt hij zondag tegen Fortuna Sittard wederom te starten. “Zoals iedereen ben ik natuurlijk klaar om te spelen, maar het hangt van de trainer af of dat gaat gebeuren. Ik zorg gewoon dat ik er klaar voor ben.”

Op de clubsite van Ajax blikt Martinez terug op de hervatting van het seizoen in januari waarin Ajax al veel wedstrijden speelde en overwegend goede resultaten behaalde. “We spelen met de juiste spirit. Ik zie ons de laatste wedstrijden steeds knokken tot het einde. Dat is ook wat de fans van ons vragen, die ‘grinta’. Daar draait voetbal ook om in mijn ogen: mentaliteit, met elkaar verbonden blijven, alles geven en natuurlijk het brengen van mooi voetbal, wat hier ook hoog op het wensenlijstje staat.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.