Lisandro Martinez: ‘Ik zou niemand meer kopen’

Lisandro Martinez is van mening dat de selectie van Ajax sterk genoeg is en dat er geen versterking van buitenaf meer nodig is. Dat zegt hij op een vraag in het Ajax Kids Clubblad van Ajax Life. “Ik zou niemand kopen. Ik vind namelijk dat we al een geweldig team hebben. De jongens met wie we nu spelen moeten kampioen van Nederland kunnen worden. Daar gaan we heel hard ons best voor doen.”

Martinez hoopt dat de selectie intact blijft, en dat dus ook Nicolas Tagliafico blijft. Al bestaat er een grote kans op een transfer van de linksback. “Nico is een hele goede vriend van mij. We komen allebei uit Argentinië en buiten het veld zien we elkaar veel. Maar ik ben heel gelukkig bij Ajax. Ook als Nico vertrekt, al hoop ik dat natuurlijk niet. Als hij wel een andere club vindt, dan ben ik heel blij voor hem. Ik speel voorlopig in elk geval bij Ajax. Ik wil nog beter worden.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.