Geschreven door Jurrian Beeuwkes – Uitgave: 24 oktober 2010 12:23 – Bron: Ajax.nl

Nicolás Lodeiro is opnieuw geblesseerd geraakt aan zijn middenvoetsbeentje. De Uruguayaan was zo goed als klaar om terug te keren bij de selectie van de Amsterdammers, maar werd zaterdag wederom door het noodlot getroffen. Tijdens de training brak hij een middenvoetsbeentje, waardoor hij twee tot drie maanden uitgeschakeld zal zijn.

Lodeiro brak op het WK in Zuid-Afrika hetzelfde botje, maar stond na maanden van herstel klaar om coach Martin Jol weer gedienstig te zijn. Afgelopen maandag deed hij zelfs al een helft mee met de beloften, maar van een rentree zal het waarschijnlijk dit kalenderjaar niet meer komen. Ajax meldt op de eigen website dat de aanvallende middenvelder binnenkort zal worden geopereerd.

Tot op heden verloopt de samenwerking tussen Ajax en de twintigjarige Lodeiro alles behalve succesvol. Sinds zijn komst in januari kwam de Zuid-Amerikaan in competitieverband niet verder dan acht optredens als invaller, waarin hij geen enkele keer wist te scoren. Zijn contract in Amsterdam loopt nog door tot medio 2012.  

Reageren op dit bericht