Geschreven door Michel Andersson – Uitgave: 31 juli 2008 00:05 – Bron: Ajaxshowtime

Glenn Loovens heeft nog geen contact gehad met Ajax. Dat liet de speler van Cardiff city aan Ajaxshowtime weten. De centrumverdediger zou volgens het Schotse krant The Herald in de belangstelling van Ajax staan, maar van concrete interesse is dus nog geen sprake. Ajax is niet de enige geïnteresseerde club, ook Glasgow Rangers en Fulham zitten achter Loovens aan

Voor komende vrijdag staat een oefenwedstrijd tegen Cardiff City geplant, uitgerekent de ploeg waar Glenn Loovens momenteel onder contract staat. De Amsterdammers zijn momenteel al naar Engeland vertrokken. Naast Cardiff city, zal Ajax twee dagen later ook tegen Sunderland aantreden.

Glenn Loovens is geen onbekende in de Nederlandse voetbalwereld. De verdediger stond van 2001 t/m 2005 onder contract bij Feyenoord, waar hij nog verhuurd werd aan Excelsior en De Graafschap. Hier wist hij echter niet veel speelminuten te maken, waardoor hij op huurbasis naar Cardiff City vertrok. Hier groeide de speler tot een belangrijke schakel in hte team en mocht in 33 duels aantreden.

In de zomerstop voor het seizoen 2006-2007 werd de speler door Cardiff city definitief overgenomen. In het afgelopen seizoen maakte de verdediger een zeer sterke indruk en wist zich door zijn prestaties in o.a. de FA cup (Cardiff City haalde de finale, red.) volop in de kijker te spelen bij verschillende clubs.

Aan Loovens hangt wel een redelijk duur prijskaartje. Cardiff-voorzitter Peter Ridsdale wuifde onlangs een bod van 1 miljoen euro van de Rangers af en vertelde dat de speler pas voor 3 miljoen pond (iets meer dan 3,5 miljoen euro) weg mag.  


Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. Ajaxinside.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Neem dit bericht dus met een korreltje zout!

Reageren op dit bericht